Teknologi

Google Assistant kan oversætte 27 sprog i realtid

I de kommende uger lærer Google Assistant at oversætte tale mellem 27 forskellige sprog i realtid.

Ikke alene er Google Assistant integreret i et væld af enheder, Google udvider også assistentens funktionalitet meget aggressivt. Under CES debuterede Google en ny ”oversætter funktion”, der kan oversætte samtaler mellem to mennesker, der taler hver sit sprog – og den kan gøre det i realtid.

Ifølge nogle af vores udenlandske kon-kolleger, der testede demoen på CES, er oversætteren ikke uden fejl, men de er alligevel begejstrede. Funktionen skulle virke bedre end den indbyggede oversætter i Pixel Buds-hovedtelefonerne – og i modsætning til Google Translate-app’en, kan oversætteren i Google Assistant aktiveres uden at tænde for en app.

Herunder kan du se The Verge-journalisten Shannon Liao afprøve oversætteren på CES.

Ifølge et blogindlæg vil firmaet rulle oversætter-funktionen ud på Google Home-enheder og Smart Displays over de næste uger.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.