×
Gadgets

Google-chef: I 2030 kan du lave back up af din hjerne i skyen

Det lyder som en fuldstændigt absurd ide – at man vil kunne lave back-up af sin hjerne til skyen. Men når det er Ray Kurzweil, der siger det skal man lytte. Han er chefingeniør hos Google, og er dermed også en af dem, der virkelig kan påvirke, hvordan fremtidens teknologi bliver til. I et nyt interview med CNN er han ret skråsikker; hybridmennesket er fremtiden, og vi vil i fremtiden kombinere biologi med teknologi.

Udødelighed i 2045

Muligheden for at lave en back-up af sig selv vil blive muligt fordi små robotter lavet af DNA-strenge vil være mellemledet imellem det biologiske og det ikke-biologiske. Med dem vil man have alverdens information direkte tilgængelig når man har brug for det. Forestil dig, at du kan huske stort set alt når du har brug for det – Trivial Persuit bliver en noget anden oplevelse. I 2045 forudsiger Ray Kurzweil at teknologien vil være så fremskreden, at man vil kunne uploade selve bevidstheden.

Vil selv være med

Ray Kurzweil er ikke en ung mand længere – han er født i 1948. Ikke desto mindre er han fast besluttet på selv at komme til at opleve den fremtid, han håber vil betyde at mennesket bliver udødeligt. Derfor tager han faktisk helt op til 150 piller om dagen i håbet om, at de kan hjælpe ham med at være frisk indtil 2030 og helst 2045, hvor han tror det vil blive muligt at overføre bevidstheden 100% til skyen og dermed leve videre der.

I videoen herover kan du se Ray Kurzweil snakke om fremtiden, teknologi og meget andet.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.