×
Guides

Guide: Få en software startknap på iPhone X

Savner du startknappen på din nye iPhone X? Der er faktisk en måde at få en softwareknap der opfører sig præcis som den “rigtige” startknap. Du skal bruge telefonens “tilgængelighed” indstilling. Sådan gør du:

  1. Gå til indstillinger
  2. Gå til tilgængelighed
  3. Vælg AssistiveTouch
  4. Slå Assistive Touch til
  5. Sæt indstillingerne. For at komme tættest muligt på funktionaliteten på startknappen kan du sætte indstillingerne som vi har gjort herunder:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu har du en startknap – den skal dog lige flyttes ned på plads, og du skal formentlig have flyttet apps’ene fra din dock væk – men det fungerer faktisk fint.

Du kunne jo også vælge at prøve at vænne dig til, at du skal swipe op fra bunden af skærmen. Som du kan se i vores anmeldelse af iPhone X tager det faktisk ikke så længe.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.