×
StreamingTophistorie

Udsættelse af James Bond-film lukker biografer

James Bond-filmen No Time To Die er udsat til april næste år, og det har fået en af verdens største biografkæder til at dreje nøglen om.

Biograferne lider grumt under COVID-19-krisen og udsættelsen af den nye James Bond-film, No Time To Die, er dråben, der har fået bægeret til at flyde over for en af verdens største biografkæder. Cineworld, der driver kæden Regal Cinemas i England, Irland og USA, vil angiveligt lukke alle sine teatre i næste uge.

Ifølge Variety vil det gå ud over 543 biografer i USA og Sunday Times fortæller, at kædens 128 biografer i England og Irland vil lide samme skæbne. Begge medier fortæller, at James Bond er den direkte årsag.

Det er bare to dage siden det blev meddelt, at premieren på den 25. James Bond-film, No Time To Die, blev udsat endnu engang. Oprindeligt skulle filmen have haft premiere i april i år, men den blev udsat til oktober. Nu er den så blevet udsat igen, så filmen er forsinket i et helt år. 

Angiveligt havde kæden håbet på, at Bond-filmen kunne trække publikum i biograferne og vendt udviklingen. Cineworld har ifølge medierne tabt mere end 1,6 milliarder dollars alene i den første halvdel af 2020. 

Med udsættelsen af No Time To Die er der kun tre kæmpetitler tilbage på premierelisten i år, nemlig Pixars Soul, der får premiere i november, samt Wonder Woman 1984 og Dune, der begge har premiere i december. Der spekuleres dog i, at også disse titler vil blive udsat til næste år, hvor COVID-19 forhåbentlig har løsnet sit grumme tag.

Herhjemme har biograferne endnu formået at holde skindet på næsen.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.