ElbilerTophistorie

Her er Audis udfordrer til Teslas Supercharger

Audi-topchefen Markus Duesmann sagde i februar, at han overvejede at bygge et Audi-alternativ til Teslas Supercharger-netværk. Nu er tyskerne klar til at vise de første koncepter frem – og det bliver en noget anden oplevelse end end traditionel ladestander. I hvert alt for Audi-ejere.

Audi Charging Hub, som det hedder, bliver nemlig en hel bygning, med en lounge på første sal, hvor Audi-ejere får adgang, fortæller Automobilwoche. Her kan bilens ejer hvile ud, mens bilen lades op.

Det er som udgangspunkt muligt for alle elbiler at benytte ladepunkterne, men Audi-ejere bliver prioriteret, da de på forhånd kan reservere et ladepunkt via en app.

Audi Charging hub
Et kig indenfor i Audi Charging Hub (foto: Audi).

Den første Audi Charging Hub bygges ti efteråret og kommer til at ligge i Nürnberg, i nærheden af München. Ifølge Audi bliver det muligt at lade med op til 300 kW ved ladene og strømmen skal komme fra vedvarende energikilder. Der er også solpaneler på tager af hub’en.

Hvis “eksperimentet” går som forventet, skal konceptet spredes til andre dele af Europa, skriver Automobilwoche.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.