fbpx

 

 

 

 

ElbilerTophistorie

Her er den spritnye Kia Niro

Velourtæppet er blevet hevet af de nye Kia Niro, der skal gøre bæredygtig mobilitet tilgængelig for alle.

Genbrug er det helt store tema i den nye udgave af Kia Niro. Den blev præsenteret i nat, dansk tid, på Seoul Mobility Show 2021 under parolen “bæredygtig mobilitet for alle”. Og lige som Henrik Fiskers Ocean-model, er det indre af Kia Niro fremstillet af genbrugsmaterialer.

Den nye udgave af Niro er udviklet helt fra bunden i henhold til koncernens Opposites United-designfilosofi. Den er inspireret af naturen – ikke alene i designet, men også i valget af farve, materialer og finish, som skal ramme en “perfekt balance mellem miljømæssig ansvarlighed og en fremtidsorienteret tilgang,” som der står i pressematerialet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Som et klart signal om Kias tilgang til bæredygtighed er kabinen i den nye Kia Niro fremstillet med brug af genbrugsmaterialer. Loftbeklædningen er fremstillet af genbrugt tapet, sæderne er fremstillet af Bio PU med udtræk af eukalyptusblade, og dørpanelerne er lakeret med BTX-fri lak, så miljøbelastningen ift. mængden af affald reduceres.

– Kia fortsætter sit arbejde på at skabe en mere bæredygtig fremtid. Den helt nye Kia Niro gør det nemt at føre en bæredygtig livsstil takket være bæredygtige materialer, avanceret teknologi og elektriske drivlinjer, mens den samtidigt opfylder kundernes praktiske behov, fortæller Ho Sung Song, som er President og CEO hos Kia.

Bilen vil kunne fås med HEV-, PHEV- og rent elektriske drivlinjer til næste år.

Vi må desværre også vente med at få informationer om bilens tekniske formåen. Kia har endnu ikke fortalt om hverken motorer, batteri eller rækkevidde. Eller pris, for den sags skyld.

Til gengæld har de frigivet en række billeder af bilen og dem kan du nyde nedenfor.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Kia Niro
Kia Niro

Back to top button