Gaming

Her er lyden af den nye Xbox Series X

Microsoft har afsløret opstartssekvensen fra den kommende Xbox Series X og lover fokus på nye spiltitler allerede til juli. Konsollen kommer til efteråret.

Microsoft har dryppet informationer om sin kommende Xbox Series X spillekonsol over de seneste måneder og nu er tiden kommet til opstartsskærmen. I en teaservideo for et Gameplay-event, der løber af stablen torsdag den 7. maj, viser Microsoft underspillet opstartssekvensen på den nye konsol sammen med teksten ”boot up a new episode of Inside Xbox this Thursday”.

Introen kan ses i videoen ovenfor. Opstartslyden er mindre aggressiv end på den nuværende Xbox One X; ja, den lyder nærmest som noget, der kunne være taget fra en Windows-version fra 1990’erne. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ud over opstartssekvensen har Microsoft også lovet, at de vil afsløre mere om spiltitlerne fra deres Xbox Game Studios hen over sommeren.

”I juli måned vil vi dedikere tid til at fokusere på de utrolige spil der er på vej fra Xbox Game Studios. Vores hold ser frem til at dele det første kig på gamaplay, give indsigt fra udviklerholdene der er optimeret til Xbox Series X og annonceringer af helt nye spiltitler,” fortæller Jared West, der er chef for spilmarketing hos Microsoft, i et indlæg.

Han fortæller også, at Microsoft frem til lanceringen hver uge vil vise nyheder om konsollen og tilhørende spiltitler i en serie af videoer under navnet Xbox 20/20, der kan streames adskillige steder på nettet.

I det første afsnit, der vises i morgen torsdag, vil der være fokus på det såkaldte Smart Delivery Program, der gør det muligt at købe en Xbox One-udgave af en spiltitel i dag – og få den ombyttet til en Xbox Series X-udgave, når konsollen lander. En af de titler, der understøtter programmet, er Assassin’s Creed Valhalla.

Vil du følge med i programmet i morgen, kan det blandt andet gøres via Xbox-Youtube-kanalen.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button