×
GamingTophistorie

Her er Microsofts nye Xbox Series X

Dokumenter afslører Microsofts planer om en ny cylinderformet Xbox Series X, samt en helt ny avanceret controller.

Microsoft har planer om at relancere sin Xbox Series X spillekonsol i et nyt design. Det afsløres af dokumenter, som The Verge har snust sig frem til. Den nye konsol er cylinderformet og vil ikke have indbygget diskdrev. I stedet vil den have 2TB intern lagerplads.

“Brooklin”, som den kaldes hos Microsoft, vil også have USB-C stik på fronten. Den vil blive fulgt til dørs af en helt ny controller med kodenavnet “Sebile”.

Den nye Xbox Series X får Wi-Fi 6E og Bluetooth 5.2 ombord. Den vil også bruge mindre strøm – både under brug og under standby. Prisen bliver den samme – altså 499 dollars.

Xbox Series X

Mens Brooklin først ventes i 2024, vil den nye controller allerede blive præsenteret senere i år. Den er to-farvet og vil understøtte direkte forbindelser til skyen og Bluetooth 5.2. I dokumenterne står der ligeledes at Sebile har “precision haptic feedback”, ligesom knapperne vil være mere tyste og man kunne tænde den ved blot af løfte den.

Xbox Series X

Dokumenterne er ret afslørende, idet de indeholder et komplet roadmap over Microsofts lanceringplaner. De fortæller, at vi kan vente (endnu) en opdatering af Xbox Series S konsollen samtidig. Den vil sandsynligvis få Wi-Fi 6E og Bluetooth 5.2. Altså en mindre opdatering.

Microsoft planlægger foreløbigt at lancere denne nye Xbox Series S-opdatering i september næste år, med Xbox Series X-opdateringen i november. Hele dokumentet kan læses her (PDF, åbner i ny fane).

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.