fbpx

 

 

 

 

Gadgets

Huawei er klar med billig AirPods 2-konkurrent

Kan du leve uden trådløs opladning ligner Huaweis nye Freebuds Lite et godt og billigt alternativ til Apples AirPods.

Huawei er klar med en konkurrent til Apples AirPods 2. Kineserne kalder dem for Freebuds Lite og selv om de ligner forgængerne fuldstændigt, så er den nye model blevet forbedret markant i forhold til den første udgave med både bedre batterilevetid og en IP-certificering, så de kan bruges til sport.

Med Freebuds Lite får du også en miniassistent, der altid står til rådighed, skriver Huawei i pressemeddelelsen. Et tap med fingeren på højre earbud er nok til at aktivere assistenten, der på din forespørgsel kan ringe op til din bedste ven eller hjælpe dig i retning af stedet, I skal mødes.

Artiklen fortsætter efter annoncen

– Med Freebuds Lite har vi gjort det endnu nemmere at få mest muligt ud af de utrolige muligheder, vi har liggende i lommen. En finger på øret er alt, hvad der kræves, for at du får adgang til informationssøgning og vejledning i hverdagen, siger Marie Dam Feldborg, Head of Marketing & Communication i Huawei Danmark.

Freebuds Lite
Huaweis Freebuds Lite har 12 timers batterilevetid via oplader-etuiet.

Indbygget i de nye høretelefoner er også en lille sensor, der automatisk pauser musikken, når du tager en af dine earplugs ud. Og så er din nye assistent naturligvis ligeglad med, om solen skinner eller om du løber i regnvejr.

Hovedtelefonerne har 12 timers spilletid med opladningsæsken, og med kun 15 minutters opladning er du sikret 90 minutters lyd i ørerne. 

Freebuds Lite kommer i sort og hvid og koster 999 kroner – de rammer større danske elektronikbutikker på mandag den 20. maj.

Også Amazon, Microsoft og Libratone har konkurrenter til AirPods i støbeskeen. Libratone har lanceret sine Track Air+ i Asien, men det vides ikke om eller hvornår de kommer til Europa og Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button