Elbiler

Her er Hyundais nye, elektriske superkoncept: Hyundai Prophecy

Hyundai Prophecy er en ret vild elektrisk koncept bil der ligner en blanding af en Model 3 og Porsche 911.

På trods af coronakrisen er der stadig gang i flere af udviklingsafdelingerne rundt omkring hos de store bilproducenter – blandt andet hos koreanske Hyundai, der nu viser flere detaljer om deres nye konceptbil frem – og navnet er meget sigende: Hyundai Prophecy.

Et radikalt koncept

Hyundai Prophecy er en helt “klassisk” konceptbil, der ikke kommer i produktion, men som til gengæld viser hvilken retning, bilfirmaerne arbejder i. Men med Prophecy har Hyundai virkelig sat speederen i bund på de vilde koncepter – blandt andet er der to joystick i bilen i stedet for et rat. Hyundai siger, at 90% af bilens funktioner kan styres fra de to joystick.

Hyundai lover også, at bilen selv holder øje med luftkvaliteten i kabinen – og skifter luften ud, hvis den bliver dårlig – vel at mærke igennem et filter, så det er helt ren luft, der bliver pumpet ind i kabinen. Selv når bilen er parkeret sørger den for renset luft – så føreren kommer ud til en helt frisk kabine. I forurenede storbyer vil det være en kærkommen nyskabelse.

Flere konceptbiler fra Hyundai

Prophecy er absolut ikke den eneste konceptbil fra den koreanske bilproducent. Vi har tidligere skrevet om Hyundai 45, og Hyundai-Kia koncernen har også vist Kia Imagine frem. Der er med andre ord stadig fuld fart på udviklingen af nye elbiler. Heldigvis lader det til, at Hyundai også er på vej med “rigtige” modeller – blandt andet deres Genesis, som forventes lanceret næste år.

Herunder kan du se flere billeder af Hyundai Prophecy:

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.