Gadgets

IFA: Harman og JBL går all-in på Google Assistant

Hele tolv nye produkter med Google Assistent fra Harman og JBL er det blevet til på årets IFA

Google Assistant er desværre ikke lanceret i Danmark endnu – men når det sker i løbet af de næste måneder vil det ikke skorte på muligheder for at købe produkter med assistenten bygget ind. I dag har Harman så lanceret hele tolv forskellige højttalere med indbygget Google Assistant under både Harman og JBL brands’ene.

Soundbars og intelligente højttalere

JBL Link er måske den mest avancerede serie af højttalere – der er både “almindelige” smart højttalere og højttalere med skærme. Og derudover en soundbar med indbygget Google Assistant og Android TV.

JBL Link-serien minus JBL Bar.

JBL Link Bar er en ny soundbar, der gør dit Smart TV endnu smartere. Med indbygget Android TV og intelligensen fra Google Assistant, er denne Soundbar alt andet end almindelig. Ved blot at sige ”Hey Google”, får du adgang til uanede muligheder inden for blandt andet streaming af favoritserier, YouTube-videoer eller surfing på nettet. Det er stadig ikke offentliggjort hvornår JBL Link Bar og den valgfrie subwoofer lanceres i Danmark.

Intelligente højttalere

Harman vil også være med, og har også en her serie af nye “smarte” højttalere – otte styk – i et design som de kalder “skandinavisk”. Harman Kardon Citation-serien kan kombineres og sættes sammen i forskellige kombinationer, så du kan få både multirum, multikanal og Google Assistent. Derudover er der ved lanceringen både grå og sorte versioner – og firmaet lover, at der kommer flere forskellige udgaver senere.

Harman
Harman Kardon Citation produktserien.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.