×
Gadgets

AI Cube – intelligent højttaler med indbygget 4G-modem

Et spøjst gadekryds, der ikke engang er en kube, men en cylinder.

Amazons Alexa er som en efterårsforkølelse, den spreder sig med lynets hast i stadigt flere enheder, og den seneste i rækken af “smittede” er Huaweis AI Cube – et besynderligt gadekryds, der kombinerer højttaler og 4G-modem. Og så er det i øvrigt slet ikke en kube, men en cylinder.

– Hos Huawei arbejder vi for at give vores forbrugere smart og enkel teknologi. Derfor udvikler vi hele tiden nye produkter, der matcher forbrugernes behov. Den nye AI Cube er en højtaler, der bruger kunstig intelligens og tilbyder helt nye funktioner. Samtidig fungerer den som en 4G router, så man altid har adgang til internettet og nemt kan styre sine smarte enheder, siger Marie Dam Feldborg, Head of Marketing & Communication hos Huawei Danmark.

Den integrerede 4G LTE-router kræver indsættelse af et 4G-simkort – og så er man sikret en internetforbindelse med høj hastighed (300Mbps). AI Cube er også kompatibel med 802.11ac wifi-standarden, som betyder, at routeren er i stand til at køre på både 2,4GHz og 5GHz-kanaler og kan transmittere data over LAN med op til 1200Mbps.

AI Cube

AI Cube er bygget med et 400 ml lydrum og en membran i aluminium, som, ifølge Huaweis pressemateriale, gør det muligt at afspille højkvalitetslyd med krystalklar mellemtone, diskant og afrundet bas. Lyden er samtidig forstærket med Huaweis lydsystem Huawei Histen, der byder på forskellige funktioner, blandt andet “virtual bass”, “linear phase equalizer”, “adaptive gain control” og “far-field voice recognition”.

Samtidig er der som sagt adgang til den digitale assistent Alexas mere end 50.000 funktioner, hvilket giver mulighed for at kontrollere Alexa-kompatible smarthome-enheder.

Pris og lanceringsdato er endnu ikke offentliggjort. Hold øje med inputmag.dk for yderligere information.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.