×
Gadgets

IKEA afslører ved en fejl prisen på sin Sonos-højttaler

Prisen for IKEA Symfonisk højttaleren, der er lavet sammen med Sonos, starter ved 799 kroner.

Helt som ventet starter priserne på IKEAs nye trådløse højttalerserie Symfonisk, der er lavet i samarbejde med Sonos, i den lave ende; 799 kroner. Det er mindre end det halve af prisen på Sonos egen billigste højttaler, Sonos One.

Egentlig skulle prisen først være afsløret sammen med højttaleren i næste måned under møbelmessen Salone del Mobile i Milan, men er blevet lækket i forbindelse med IKEAs 50-års fødselsdag i Danmark. I anledning af fødselsdagen har IKEA tilbudt sine ansatte i Danmark et værdibevis, der kan byttes til en IKEA Symfonisk-højttaler – og på værdibeviset er værdien af højttaleren angivet til at være 799 kroner.

Det fremgår også af skrivet, at højttaleren vil kunne fås i enten sort eller hvid. Det skriver websitet 9to5mac, der angiveligt har fået fingre i værdibeviset. Ifølge websitet er ordlyden følgende:

“Det er IKEAs 50 års fødselsdag i Danmark. Det fejrer vi med en gave til alle ansatte. Vores nye SYMFONISK wifi-højttaler, der er lavet i samarbejde med Sonos.

Højttaleren kan placeres horisontalt eller vertikalt eller hænges på væggen som en praktisk hylde. Højttaleren kan integreres med andre produkter fra Sonos.

Hvis du ikke allerede har modtaget en værdikupon, kan du få den fra din chef. Mellem 1. juli og 1. august 2019 vil du kunne ombytte værdibeviset til en SYMFONISK wifi-højttaler i sort eller hvid.

Højttaleren har en værdi af 799 og kan ikke ombyttes til andre produkter eller til kontanter.”

IKEA fortalte så sent som i sidste uge, at Symfonisk-højttaleren bliver vist frem i Milano i midten af april måned. Her er alt det vi ved om højttaleren.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.