×
Fremtidens Hjem

iPhone-producenten Foxconn køber Belkin, Linksys og Wemo

Og bliver med et slag en vældig spiller på markedet for smarthome-enheder.

Foxconn-fabrikkerne, der blandt andet bygger iPhone for Apple, har købt tilbehørsproducenten Belkin og de tilhørende brands, Linksys og Wemo, for en pris på omkring 5,2 milliarder kroner. Det skriver Belkin i en pressemeddelelse.

Det er et kolossalt skridt for den 44 år gamle producent, der nu for første gang også skal eje og drive forbrugerrettede brands.

Amerikanske Belkin producerer tilbehør til computere og smartphones, blandt andet opladere, tv-tunere og cases, mens Linksys er et populært mærke indenfor netværksudstyr. Wemo tilbyder en række sensorer, stik og kontakter til det intelligente hjem. Og det er netop det intelligente hjem, der bliver fokus for det nye Foxconn, med nye internetopkoblede produkter. Her skal de konkurrere mod giganter som Amazon og Nest.

Handelen foerventes at blive godkendt af US Committee on Foreign Investment uden problemer.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.