Konkurrence

Julekalender: Vind WiZ-produkter

[19. december] Julen er lysenes fest, så i dag kan du vinde intelligent belysning fra WiZ Connected i iNPUTs julekalender.

Julen er en fest for lyset, siges det, så hvad er mere oplagt end at udlodde en pakke med intelligent belysning fra WiZ Connected? Systemet adskiller sig fra “storebror” Philips Hue ved at kunne bruges helt uden hub – enhederne kobles direkte på wifi-netværket.

WiZ enhederne leveres faktisk med både Wi-Fi og Bluetooth, hvilket gør det endnu lettere at parre lysene med din mobil. Forbrugerne kan nemt indstille lyset så det passer perfekt til daglige gøremål, eller så lyset skaber en hyggelig stemning ved fx. at efterligne en pejs eller levende lys. Lyset kan også automatiseres og synkroniseres med daglige aktiviteter eller indstilles, så du vågner roligt til behageligt lys.

WiZ kan stemmestyres med Amazon Alexa, Google Home eller Siri-shortcuts uden at bruge app’en. En anden mulighed er at bruge den universelle WiZmote, som gør det let at styre lyset og programmere dit favoritlys til hvert værelse.

Selve app’en betjenes via et træk-og-slip-system til at organisere og styre både lys og tilbehør. WiZ-appen giver også mulighed for at lade flere brugere styre lysene med forskellige tilladelser.

WiZ Connected

Sættet, som udloddes i dagens kalender, består af følgende produkter:

  • 2 x WiZ Filament-pærer (E27, 640 lumen)
  • 2 x WiZ kertepærer (E14, 470 lumen)
  • 2 x WiZ LED A60 Color (E27, 806 lumen)
  • 1 x WiZmote fjernbetjening

Du kan læse meget mere om WiZ-produkterne på selskabets hjemmeside. Her finder du også svaret på dagens spørgsmål. Du kan også læse vores anmeldelse af WiZ-systemet.

Dagens vinder …

Gustav Koop, Solrød Strand – hjerteligt tillykke!

 

Bemærk: Vi bruger udelukkende dine info til at komme i kontakt med dig, hvis du vinder dagens præmie. Dine info deles kun med producenten, så præmien kan sendes til dig, de deles ikke med andre virksomheder.

 

 

Om julekalenderen …

Dagens præmie bliver præsenteret når lågen kan åbnes – og vinderen offentliggøres klokken 10.00 den efterfølgende dag. 

Der er god grund til at være med hver eneste dag, for den 24. december trækker vi lod blandt alle indsendte svar, så hver dag du deltager i konkurrencen får du et lod til den store afslutning juleaften.

Præmierne sendes direkte fra producenten og vi kan desværre ikke garantere, at alle præmier når frem inden juleaften. Men det er da heller ikke så dårligt at få gaver i triste januar?

Vil du have besked, når dagens låge åbnes? Så giv os et Like på Facebook; så får du alle nyheder fra iNPUT direkte ind i dit nyhedsfeed.

Du og din familie ønskes en rigtig glædelig jul fra iNPUT-redaktionen – og held og lykke i konkurrencen!

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.