discovery+Tophistorie

Landsholdet bliver hos discovery+

Fodboldlandsholdets VM-kvalifikationskampe går i gang i næste uge. De tre kampe i marts kan følges på discovery+ og Kanal 5.

Der er meget på spil i forårets VM-kvalifikationskampe, der afvikles fra torsdag i næste uge. Kampene kan følges på discovery+ og Kanal 5. Foran fodboldstormagter som Tyskland og Holland indtager Danmark en 13. plads på FIFAs verdensrangliste og er dermed også favoritter i VM-kvalifikationens Gruppe F, der foruden Danmark tæller Østrig, Skotland, Israel, Færøerne og Moldova.

Danmark skal allerede i kamp d. 25. marts på udebane, hvor modstanderen er Israel. Tre dage efter, d. 28. marts tager Danmark imod Moldova på hjemmebane, inden kampen mod Østrig på udebane spilles d. 31. marts. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

– Et vildt landsholds år begynder, og vi glæder os til at åbne det på discovery+ og Kanal 5. Vi viser alle herrelandsholdets VM-kvalifikationskampe hos discovery, og vi har store ambitioner for vores produktion og dækning af hele Danmarks landshold. Det bliver ikke større end en VM-slutrunde, og der skal Danmark selvfølgelig være med, siger Søren Klæstrup, Head of Sports hos Discovery Networks.

Starten på VM-kvalifikationen indebærer også et helt nyt landsholdsunivers på discovery+, hvor der allerede i næste uge lanceres det nye debatformat ’Recepten’, mens også programmet LandsholdsHjørnet får premiere og en større Kasper Hjulmand-produktion vises.

 I samarbejde med DBU og de andre landholdspartnere er der også lanceret en VM-kval Fanpakke, med alt hvad du har brug for til en god fodboldkamp hjemme i stuen. Overskuddet går til initiativer, der kan hjælpe børnefodbolden i Danmark bedre ud af den nuværende COVID19-krise. 

Alle kampe kan ses på Kanal 5 og discovery+ med Zak Egholm som vært for landsholdsdækningen, og som vanligt flankeret af en trio bestående af Thomas Gravesen, Lars Jacobsen og Flemming Povlsen. De overlader herefter kommentatorrollerne til Peter Piil og Brian Laudrup.  

Følg Danmark i kamp den 25. marts kl. 18.00 mod Israel, den 28. marts kl. 18.00 mod Moldova og den 31. marts kl. 20.45 mod Østrig. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button