×
Gadgets

Log på banken med fingeraftryk

Som det første nordiske pengeinstitut er Danske Bank klar til at udnytte Touch ID-fingeraftryksscanneren på de nyere iPhones. Fra og med i dag er det muligt at bruger scanneren til at logge ind på både MobilePay og på Mobilbanken. Så er det slut med koder. Næsten da.

I MobilePay-app’en skal der slet ikke tastes yderligere koder, mens der stadig skal Nemid til, hvis man vil overføre penge via Mobilbank. Sker det, at fingeraftrykket ikke virker, kan man stadig indtaste den 4-cifrede kode.

Med opdateringen lægger Danske Bank sig igen i den teknologiske frontlinje.

“Touch ID-login er endnu et skridt frem mod at skabe nemmere og mere intuitive løsninger for vores kunder og brugere. Vi har en ambition om at være i førertrøjen på det digitale område, fordi vi tror, at det bliver stadig vigtigere for kundeoplevelsen,” siger Jesper Nielsen, der er chef for forretningsudvikling hos Danske Bank.

For at kunne benytte Touch ID skal brugeren først opdatere sine apps. Derpå skal brugeren i mobilbanken og MobilePay slå ’Log på med fingeraftryk’ til.

I første omgang er det udelukkende iPhone 5s og nyere iPhone-modeller, der kan bruge den nye funktion, men Danske Bank arbejder også med en løsning til Android-telefoner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.