×
GadgetsTophistorie

Medie: Ni nye Mac-computere med M2-processor

Ifølge Bloomberg er Apple klar med deres M2-processor inden længe – og planer om at putte den i ni nye Mac-computere.

Det er efterhånden to år siden, Apple lancerede sin egen processorer, den såkaldte M1-processor. Nu er de ved at være klar til at introducere efterfølgeren, den endnu hurtigere M2-processor. Det mener Bloomberg, der også nævner ni nye Mac-computere, der skal udrustes med den nye chip.

Bloombergs Mark Gurman er normalt ret godt informeret om Apples planer, hvorfor de ikke bare kan ses som løse rygter. Han fortæller, at Mac-computerne (og M2’erne) lige nu testes med tredjeparts-programmer og sandsynligvis vil blive præsenteret allerede senere i år.

Ifølge artiklen tæller maskinerne en MacBook Air, en MacBook Pro og en Mac mini med M2-processor. Desuden fire nye MacBook Pro (14 og 16 tommer) med M2 Pro og M2 Max, samt en MacPro med en “efterfølger til M1 Ultra-processoren”.

Den sidste af de ni bliver angiveligt den Mac mini med mulighed for M2 Pro-processor.

Præcis hvornår de nye Mac’er og M2-processoren ser dagens lys er ikke fastlagt. Men Gurman har tidligere skrevet, at to af modellerne vil blive vist frem under Apples WWDC-udviklerkonference i starten af juni måned. Hvilke vides ikke.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.