ElbilerTophistorie

Mercedes EQC 4×4² er en elektrisk ekstrembil

Denne brutale Mercedes EQC 4x4² æder Teslaer til morgenmad og skal vise, at elbiler ikke behøver være kedelige.

Først og fremmest: Mercedes EQC 4×4² kan ikke prøvekøres hos forhandleren. Det er en specialbygget udgave af EQC SUV’en, der skal vise, at elbiler ikke behøver være kedelige. Og selv om det ikke p.t. er planen, at den skal i masseproduktion, kan vi jo godt nyde synet.

Den er baseret på den samme grundidé som Mercedes G500 AMG 4×4² og E400 All-Terrain 4×4², to specielle versioner af G-klasse og E-klasse med hævet affjedring og terrængående dæk.

Bilen har stærkt modificeret affjedring, specielle 20-tommer hjul, frihøjde på 29 centimeter (15 centimeter mere end standardversionen af ​​EQC) og plastikafskærmninger i siderne, der øger bilens bredde med så meget som 20 centimeter.

“Vores mål er at kombinere moderne luksus og bæredygtighed med følelsesmæssig appel. EQC 4×4² viser, hvor behagelig bæredygtig mobilitet kan være,” siger Markus Schäfer, der er bestyrelsesmedlem hos Daimler AG og Mercedes-Benz AG, i en pressemeddelelse.

Et andet højdepunkt i EQC 4×4² er lydoplevelsen med sit eget lydbillede. Den akustiske produktion omfatter lyde, der giver chaufføren feedback om systemets tilgængelighed og køretøjsparkering samt “en interaktiv følelsesladet kørelyd”. Den påvirkes af forskellige parametre, såsom gaspedalens position, hastighed eller energi-genvindingshastighed, fortæller selskabet.

Den “almindelige” udgave af Mercedes EQC blev i august 2019 kåret som den dengang bedste elbil på markedet af FDM.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.