NetflixStreamingTophistorie

Netflix klar med første trailer til Ratched

Netflix har frigivet første trailer på serien om den ondskabsfulde sygeplejerske Ratched.

Netflix’ kommende drama/gyserserie om en af filmhistoriens mest ikoniske skikkelser, den ondskabsfulde sygeplejerske Ratched fra filmen “Gøgereden” (One Flew Over the Cuckoo’s Nest), har premiere d. 18 september, men tjenesten har netop frigivet den første trailer – og der er fuld knald på både gys og smukke billeder i traileren.

Gang i farverne

Traileren viser et, for en gyserserie, meget farverigt udtryk – og visuelt er det en af de flotteste trailere til en serie i årevis. Serien, der foregår i slutningen af 40’erne, handler om den ondskabsfulde og sadistiske sygeplejerske Ratched, som ankommer til et psykiatrisk hospital som hun over tid får forvandlet til et sandt horrorshow.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Blod, gys og humor

Seriens første trailer tyder på, at Netflix er gået efter en blanding af traditionel gys – du ved, syl imod øje – og så en ganske betragtelig mængde humor. En sekvens viser en af de andre sygeplejesker, der tager Ratched’s fersken – hvorefter hun spørger Ratched, hvad hun vil gøre ved det. Da Ratched ikke svarer med det samme spørger sygeplejersken om hun er døv – og Ratched svarer “Nej. Jeg tænker bare over alle de ting, jeg vil gøre ved det.” Der er i øvrigt også plads til sex-scener i serien, så der burde være lidt for enhver smag.

Kommer til september

Den kommende sæson kan blive lidt fattig på de store premierer på grund af problemer med at optage serier og film under corona-pandemien. Derfor er det også en rigtigt god nyhed, at Ratched har premiere til september, så der er en spændende serie at gå igang med til efteråret.

Ratched har premiere d. 18 september på Netflix. Hvis du vil tilføje serien til din huskeliste, kan du gøre det her.

Back to top button