×
Elbiler

Nissan lancerer ny Leaf

Nissan er klar med en ny version af deres Leaf kunne bilproducenten i går fortælle på deres hjemmeside. Bilen har fået en gevaldig ansigtsløftning, og ligner nu nærmest en forvokset Micra.

Begrænset rækkevidde

Ideen med den nye Leaf er, at den skal være et billigere alternativ til den nye Tesla Model 3 eller – i USA – Chevy Bolt. Men desværre kommer det billigere prisskilt med en enkelt stor ulempe: Rækkevidden på den nye Leaf med dens 40KWh batteri er kun ca. 240 km. Teslas Model 3 kan derimod køre over 350 km på en opladning. Nissan lover dog, at de i løbet af næste år kommer med en version, der kan køre “væsentligt” længere.

Ny teknologi

I de lidt dyrere modeller er den nye Leaf – i øvrigt i lighed med Micra’en – udstyret med Apple Car Play, placeret på en 7″ stor skærm i midten af instrumentpanelet. Derudover har den fået nogle selvkørende elementer; den kan selv holde afstand og en vognbane. Det er ikke så avanceret som det, Tesla har i deres biler, men det vil stadig være en opgradering fra tidligere der vil være behjælpelig ved kørsel på motorvejen.

Kommer først i 2018

Nissans nye elbil skal vi desværre første forvente at se engang næste år på disse breddegrader. Vi kan så håbe, at vi i samme ombæring får udgaven med den længere rækkevidde.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.