fbpx

 

 

 

 

Elbiler

Næste års Nissan Leaf kan få over 350 km rækkevidde og ægte hurtigopladning

Den næste generation kan endda få samme prisskilt som den nuværende 2018 model

Nissan Leaf er allerede en af de billigste elbiler på markedet med en rækkevidde over 150km – men næste års model kunne være væsentlig bedre viser et nyt læk. Cars Direct har fået fat i en intern mail, der viser at prisen bliver omkring 36.000$ eller 225.000 kr. i USA. Overført til danske priser kan det betyde, at Nissan Leaf i 2019 modellen vil komme til at koste det samme som den nuværende udgave, der starter ved 285.000 kr. Det kræver dog, at prisen der angivet i mailen er den “rigtige” pris – altså uden amerikanske fradrag. Det kunne det dog godt tyde på.

Se videoen: Anmeldelse – Nissan Leaf 2018

Artiklen fortsætter efter annoncen

Rækkevidde over 350km

Rækkevidden på den kommende bil er angivet til “over 225 miles” – hvilket betyder over 360 km. Måske endda tættere på 400 km. Derudover – og måske endnu vigtigere – så får den nye bil væsentlig hurtigere opladning og vil kunne modtage strøm med 100kW – dobbelt så hurtigt som den nuværende opladning. Dermed nærmer ladehastigheden sig Teslas – men indtil videre understøtter hverken Clever eller e-on over 50kW, så med mindre de to udbydere begynder at rulle nye ladestandere ud, vil Tesla stadig have et forspring.

Skal konkurrere med Tesla Model 3

Som vi kunne skrive i går har Tesla en ny Model 3 klar, der koster 45.000$ – og som formentlig også vil ende omkring 300.000. Det kan altså blive en vanskelig opgave for Nissan Leaf at konkurrere med Tesla’en, der nok i de flestes øjne vil være en mere luksuriøs bil. Men ingen priser er endnu bekræftet, så vi må vente at se de endelige danske priser.

Back to top button