×
Gadgets

Nokia vil lave Virtual Reality

Nokia vil lancere en Virtual Reality-enhed ved et arrangement på tirsdag den 28. juli. Vi ved ikke hvad det er for en enhed. Vi ved ikke engang, om det er et headset. Men ifølge websitet Recode, er Nokia lige på tærsklen til at lancere Virtual Reality-hardware.

Nokia selv siger naturligvis ingenting. Men på et aktionærmøde i sidste uge, fortalte Nokia-bossen Rajeev Suri, at firmaet sigter efter at skabe “immersive imaging”, der direkte oversat betyder noget i retningen af “fordybende billeder”.

Er rygterne sande, vil Nokia træde ind på et marked, der vil eksplodere næste år, hvor alle de store producenter lancerer Virtual Reality-enheder. Samsung har sin Gear VR, Sony brygger på Projekt Morpheus, HTC lancerer den spændende Vive, Microsoft har sin HoloLens – og så er der naturligvis headsettet, der genstartede Virtual Reality, Oculus Rift. Læs den komplette oversigt over VR-enheder i vores artikel Farvel til virkeligheden.

Siden frasalget af mobilforretningen til Microsoft, har Nokia været i lidt af en identitetskrise. Er rygterne om Virtual Reality-hardware valid, bliver det Nokias første store hardware-lancering siden frasalget. Det eneste vi har set fra Nokia siden da, er Nokia N1-tableten, som blev solgt i Kina, og en Android app-launcher.

På tirsdag bliver vi forhåbentlig meget klogere …

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.