fbpx

 

 

 

 

ElbilerTophistorie

Nu åbner Danmarks første urbane lynladestation

Torsdag 5. august tænder Clever for strømmen til Danmarks første urbane lynladestation, der ligger placeret centralt på Frederiksberg.

Torsdag den 5. august åbner den første lynladestation, der er placeret centralt i København. Det er Clever, der står bag, og den er placeret bag Frederiksberg Rådhus.

Lynladestationen vil kunne lynlade i alt fire biler samtidig og en enkelt ladestander kan levere en effekt på op til 300 kW. Lynladepunkterne på stationen er naturligvis åbne for alle elbilister uanset kundeforhold, som kan starte, stoppe og betale for opladningen direkte via Clevers egen app samt apps fra tredjepart, der understøtter funktionen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Både transportminister Benny Engelbrecht (S) og Frederiksberg Kommunes borgmester Simon Aggesen (K) møder op til indvielsen af den nye lynladestation, der er opført i Clevers prisvindende design, der er udviklet sammen med arkitekter fra Cobe.

Indvielsen finder sted lige bag Frederiksberg Rådhus den 5. august kl. 15:00 og cirka en halv time frem. Her er programmet:

14:45-15:00: Gæster og presse ankommer
15:00-15:05: Kort velkomst og tale ved borgmester i Frederiksberg Kommune, Simon Aggesen (K)
15:05-15:10: Tale ved CXO hos Clever, Mette Nøhr
15:10-15:15: Tale ved transportminister, Benny Engelbrecht (S)
15:15-15:20: Indvielse – klip af bånd ved transportminister Benny Engelbrecht, Borgmester Simon Aggesen og CXO fra Clever Mette Nøhr
15:15-15:20: Indvielse – to elbiler sættes i lynladeren af transportminister Benny Engelbrecht og borgmester Simon Aggesen
15:20-         : Mulighed for spørgsmål og let forplejning til alle fremmødte

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button