ElbilerTophistorie

Nu er Elon Musk blevet Twitters største aktionær

Tesla-chef Elon Musk er blevet Twitters største aktionær. Teknikmilliardæren har en ejerandel på 9,2 procent, meddeler tjenesten.

Nej, datoen er ikke den 1. april længere. Twitter meddeler i dag, at Elon Musk nu er tjenestens største auktionær. Han ejer 73.486.938 aktier i selskabet, hvilket udgør 9,2 procent af den samlede aktiebeholdning.

Musk og Twitter har i årevis lignet det perfekte match. Nu kan man altså med sindsro sige, at Musk lever op til “put your money where your mouth is“.

Musk er en af ​​de bedst kendte Twitter-brugere med over 80 millioner abonnenter. Gennem årene har han konsekvent brugt Twitter til at kommunikere med kunder og fans. Et trick, som også Volkswagens Herbert Diess forsøger at kopiere.

Det er ikke mere end to uger siden Elon Musk kritiserede tjenesten og spurgte sine følgere om, hvorvidt Twitter overholder principperne for ytringsfrihed. 70 procent stemte, at Twitter ud fra deres synspunkt ikke implementerer ytringsfriheden konsekvent nok.

Konservative og tilhængere af især ekspræsident Donald Trump har blandt andet kritiseret Twitter for at gribe ind over for forkerte og tvivlsomme oplysninger om corona-virussen. Trump er udelukket fra Twitter efter hans støtteord til hans tilhængere, der stormede Capitol den 6. januar 2021. Tjenesten har også understreget, at der ikke er nogen vej tilbage for ekspræsidenten.

Det vides ikke, hvad Musk har betalt for den store mængde aktier, men baseret på kursen fredag efter lukketid, havde de 73.486.938 aktier en værdi på 2,89 milliarder dollars.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.