×
ElbilerTophistorie

Volkswagen-chefen driller Elon Musk på Twitter

Volkswagen-chefen Herbert Diess meddeler på Twitter, at han vil stjæle markedsandele fra Elon Musk og Tesla.

Elon Musk har længe været en populær herre på Twitter, hvor han har mere end 43 millioner følgere. Nu har Volkswagen-chefen Herbert Diess også meldt sig ind i ‘klubben’, hvor han skal forsøge at konkurrere mod Musk, ligesom han gør i den ‘virkelige’ verden med sine ID-elbiler.

I sit første tweet benytter Herbert Diess lejligheden til at sende et hilsen til netop Tesla-chefen. Han skriver, at han vil benytte Twitter til påvirke politiske spørgsmål til fordel for Volkswagen, ligesom han håber at “tage noget af din markedsandel, Elon Musk”.

Man kan håbe, at Diess også – ligesom Elon Musk – vil bruge Twitter til at kommunikere direkte med brugerne. Musk er kendt for at dele mange nyheder om Tesla direkte på Twitter, ligesom han bestemt ikke er for fin til at svare på nysgerrige spørgsmål.

Som det ses i tweetet herover, benytter Herert Diess også lejligheden til blære sig med, at Volkswagen ID.3 har gjort det rigtig godt i Europa, siden elbilen kørte ud på vejene i september.

ID.3’eren blev eksempelvis den næstmest solgte elbil herhjemme i 2020, hvilket må siges at være flot, den korte salgsperiode taget i betragtning. ID.3 blev også kåret som Årets Bils 2021 i Danmark. Den mest solgte elbil herhjemme er dog fortsat Tesla Model 3, men det håber Diess altså at lave om på. Blandt andet via Twitter.

Elon Musk har endnu ikke kommenteret på Herbert Diess’ tweet.

Volkswagens anden “rene” elbil, der er er baseret på MEB-platformen, SUV’en Volkswagen ID.4, kommer på markedet i løbet af de næste måneder.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.