×
GadgetsTophistorie

HomePod mini får Apple Music Lossless via opdatering

Apple bekræfter nu, at både HomePod og HomePod mini får opdatering, der åbner for afspilning af Apple Music Losless.

Apples lancering af det bedrelydende Apple Music Lossless-format, der kommer til juni, har skabt en del røre i ugens løb. Ikke alene dækkede præsentation over hele to nyheder – Apple Music Lossless og Rumlig Lyd via Dolby Atmos – men det er også svært at gennemskue hvilke enheder, der egentlig kan afspille formaterne.

Nu har Apple så produceret en supportside, der fortæller præcis, hvad man kan forvente af de nye formater – og herpå står der, at både HomePod mini og den udgåede HomePod får en software-opdatering, der giver dem mulighed for at afspille lossless.

“HomePod og HomePod mini benytter i øjeblikket AAC til at sikre en fremragende lydkvalitet. Understøttelse for lossless kommer i en fremtidig softwareopdatering,” skriver Apple.

Ingen af Apples AirPods-hovedtelefoner kan afspille Apple Music Lossless. Alle Bluetooth-hovedtelefoner, uanset producent, er udelukket fra det gode selskab, fordi Bluetooth-forbindelsen simpelthen ikke er hurtig nok.

Til gengæld kan samtlige AirPods-udgaver afspille det nye surround-format Rumlig Lyd via Dolby Atmos. Vi har forsøgt at lave et overblik her.

Hverken HomePod eller lillebror HomePod mini er officielt til salg i Danmark, men HomePod mini fås i en række webshops, der har valgt selv at imponere den lille højttaler. Den store HomePod blev hevet af markedet i midten af marts måned – og der går rygter om, at Apple overvejer at skabe en ny model med indbygget skærm.

Apple Music Lossless og Rumlig Lyd lanceres i juni måned.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.