×
ElbilerTophistorie

Nu kører Fisker Ocean 700 km på en opladning

Fisker har opjusteret rækkevidden på Fisker Ocean-elbilen. Nu står den til at kunne køre 707 WLTP-kilometer på en opladning.

Rækkevidden på den største variant af Fisker Ocean, den der kaldes Extreme, har hidtil været angivet til 630 kilometer. Men nu er den blevet mere end 12 procent bedre. Den er nemlig steget til 707 WLTP-kilometer. Det oplyser Fisker Inc. i en pressemeddelelse.

De 630 kilometer var Fiskers eget skøn, men WLTP-målingerne har altså været gavmilde mod den dansk-designedde elbil, der gik i produktion i november. Nu venter bare en godkendelse fra de europæiske myndigheder, så starter leverancerne, loves det. Den forventes at komme i hus senest den 28. april.

– Denne præstation er en vigtig milepæl for alle hos Fisker, og vi er glade for, at rækkevidden overskrider vores oprindelige beregninger, siger adm. direktør, Henrik Fisker.

Han fortæller videre, at Fisker Ocean dermed har “den længste rækkevidde af nogen batterielektrisk SUV, der sælges i Europa”.

Læs også: Se Fisker Ocean blive bygget på 3 minutter.

Ifølge Henrik Fisker er der allerede forhåndssolgt 61.000 eksemplarer af Ocean. Alene herhjemme, har mere end to tusinde mennesker købt bilen.

Bilen kan konfigureres og bestilles på Fiskers hjemmeside. Herunder de varianter, der er planlagt at komme til Danmark.

Fisker OceanSportUltraExtreme
Rækkevidde440 km610 km707 km
DrivlinjeForhjulstrukken, en motorFirehjulstræk, to motorerFirehjulstræk, to motorer
Smart TractionNejTilkøbJa
Ydelse205 kW / 275 hk400 kW / 540 hk410 kW / 550 hk
0-100 km/t7,4 sek.4,2 sek.3,9 sek.
Pris325.000 kr.445.000 kr.595.000 kr.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.