×
ElbilerTophistorie

Se Fisker Ocean blive bygget på 3 minutter

I en fascinerende timelapse-video vises det, hvordan Fisker Ocean-elbilen bygges på fabrikken i Østrig.

Som vi kunne fortælle i sidste uge er produktionen af Henrik Fiskers elbil, Fisker Ocean, startet op på Magna Steyrs CO2-neutrale fabrik i Graz i Østrig. Nu har selskabet frigivet en fascinerende video, hvor man kan se bilen blive bygget på tre minutter.

“Se produktionsingeniører arbejde sammen med topmoderne præcisionsrobotter for at samle Fisker Ocean fra start til slut,” skriver Fisker i et nyhedsbrev.

Fisker forventer at fabrikken vil kunne producere 300 biler i første kvartal 2023 og mere end 8.000 i andet kvartal. I tredje kvartal skal der kunne produceres 15.000 eksemplarer og i næste års sidste kvartal hele 19.000. Dermed vil der i 2023 blive produceret i alt 42.000 biler (plus / minus).

Der er foretaget mere end 60.000 reservationer på bilen, fortæller Henrik Fisker.

Fisker Ocean kommer i tre varianter – plus den såkaldte First Edition, der kun laves i fem tusinde eksemplarer. De er forlængst udsolgt.

Prisen for elbilen starter ved 325.000 kroner herhjemme. Bilen kan konfigureres på Fiskers Inc’s hjemmeside.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.