×
ElbilerTophistorie

Nu kommer Ford Capri som VW-elbil

De første billeder af den elektriske Ford Capri er sluppet ud. Den bygger på Volkswagens MEB-platform.

Til næste år kommer den elektriske Ford Explorer, der er det første resultat af det umage samarbejde mellem Ford og Volkswagen. Men der åbenbart mere i vente. En coupé-crossover, der går under det ikoniske navn Ford Capri. Om den ender med det navn er uvist, men det er, hvad den kaldes p.t.

Ligesom Explorer skal Capri bygges på Volkswagens MEB-platform. Den vil sandsynligvis svare til en ID.5, så vi kan se frem til en bil med en rækkevidde på 500+ WLTP-kilometer og 286 heste. Hvis altså Ford vælger den seneste VW-motor.

Engelske Autocaar er kommet i besiddelse af de første billeder af Ford Capri. Selv om den er klædt i camouflage giver de et godt indtryk af bilens former og størrelse.

Ford Capri så oprindeligt dagens lys i 1968. Den var designet af Philip T. Clark, som også var involveret i designet af Ford Mustang. Sidste produktionsår for Capri var 1986 og der var der blevet fremstillet mere end 1.8 millioner eksemplarer.

Ford har flere elbiler på vej i Europa og har tidligere bekræftet, at de vil lancere en elbil under navnet Ford Puma. Den får et mere kompakt format og vil blive vist frem næste år.

Læs mere: Ford Explorer er blevet 100% elektrisk.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.