ElbilerTophistorie

Nu vil Musk bygge sin egen by

Hvad gør man, hvis man er stinkende rig og har næsten alt? Man bygger naturligvis sin egen by. 'Snailbrook' skal ligge i Texas.

Når man har planer om at kolonisere Mars, virker det måske ikke som store armbevægelser at bygge sin egen by i Texas. Og det er lige præcis hvad Elon Musk planlægger, skriver Wall Street Journal. Byen skal placeres i Texas og kommer muligvis til at hedde Snailbrook. Altså det, der herhjemme ville hedde Sneglekøbing.

Musk har angiveligt alleredde opkøbt i tusindevis af hektar jord uden for Austin, der er hovedstaden i Texas. Dermed kommer Snailbrook til at ligge i tæt afstand på både Tesla, Boring Company og SpaceX.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Og det er ikke tilfældigt. Byen skal nemlig rumme billige boliger til ansatte i de tre Elon Musk-ejede virksomheder.

Der er allerede adskillige billeder fra Snailbrook på både Reddit og Facebook. Allerede nu er der blevet opført nogle midlertidige ejendomme på lokationen, deriblandt en svømmepøl og en gymnastiksal.

Snailbrook
Foto fra Reddit.

Snailbrook er i øvrigt en reference til Boring Companys maskot. Da Musk startede sit tunnelprojektet, udfordrede han medarbejderne til at bygge maskiner, der bevæger sig “hurtigere end en snegl”.

Tanken om at bygge billige boliger i nærheden af fabrikker er ikke ny. Herhjemme er Brumlebyen på Vesterbro et eksempel, der blev bygget til funktionærer hos Carlsberg. I Kina har de taget den hele vejen; her har giganter som Huawei og Foxconn bygget hele byer til deres ansatte.

Læs også: Elon Musk – gal og genial.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.