×
Fremtidens HjemTophistorie

Ny Philips Hue 4.0 app lander i dag

Signify har offcielt lanceret den nye Philips Hue 4.0 app og den bliver tilgængelig til både iPhone og Android allerede i dag.

Signify lancerer i dag Philips Hue 4.0 app’en, der er er temmelig grundig opdatering af den efterhånden fem år gamle udgave, den afløser. Designerne har revet den fuldstændigt fra hinanden, forbedret brugerfladen og gjort det markant nemmere og mere intuitivt at navigere rundt i app’en og justere opsætningen.

Der er også hjælp til brugere med flere bridges, der nu kan skiftes direkte fra app’ens forside. Signify fortæller, at der er lavet mere end 100 store og små forbedringer af designet.

“Nye teknologier forbedrer appens præstationsevne, både hvad angår funktioner og  kommunikationen med andre smart belysningssystemer, samtidig med at appen giver en intuitiv og forbedret brugeroplevelse,” fortæller Signify.

Eksempelvis kan man tilføje nye lyskilder, rum eller zoner direkte fra ‘Hjem’-siden, ligesom de enkelte rum er blevet væsentligt mere overskuelige med både scener og de enkelte lyskilder på samme skærmbillede (se skærm 2 fra venstre på billedet nedenfor).

Philips Hue 4.0
Eksempler fra brugerfladen i Philips Hue 4.0 app’en (foto: iNPUT).

De gamle Rutiner er også blevet opdateret. Nu hedder de Automatiseringer og tilbyder mere avancerede muligheder for tilpasning. For eksempel er måden automatiseringerne arbejder på, i forhold til solnedgang og solopgang blevet forbedret. Man kan nu vælge mellem solnedgang, solopgang eller et bestemt tidspunkt for at starte automatiseringen eller slukke for lyset, når automatiseringen er slut.

En anden efterspurgt og længe ventet opdatering er nu tilgængelig: Geo-fencing for flere brugere. Når man anvender en ”Kommer hjem”- eller ”Forlader hjem”-automatisering, vil Hue app’en nu tjekke, om der er andre hjemme, før automatiseringen starter. Når den person, der styrer automatiseringen forlader hjemmet, vil andre medlemmer af hjemmet, der også bruger Hue app’en og stadig er hjemme ikke blive efterladt i mørket. 

Organiseringen af Underholdningsområder er også blevet lettere – og sjovere – med en ny opsætning i en isometrisk 2.5D visning for at bestemme lysets præcise lokation og højde. For at gøre det enklere, skifter lyskilderne i opsætningen farve, så brugerne ved præcis hvilken pære, der bliver refereret til.

”Som verdensførende inden for smart belysning, er Philips Hues fokus at blive ved med at forbedre produkter og services med de nyeste innovationer. De mange millioner brugere af Philips Hue appen over hele verden er grundlaget for denne nye lancering. Vi ser på forslag og anmeldelser, og arbejder endda sammen med vores brugere via undersøgelser og beta apps. Med lanceringen af den nye app sætter vi den første milepæl i fremtiden for smart belysning. Det er den nye Philips Hue oplevelse, og det er kun begyndelsen. Vi ser frem til at dele flere innovationer i løbet af året,” siger George Yianni, Head of Technology for Philips Hue hos Signify.

Signify har allerede annonceret en kommende opdatering til den nye Hue app med dynamiske scener, der lanceres i sommeren 2021. Med denne funktion vil hver lyskilde i fanen rum eller zoner langsomt forandre sig gennem de forskellige farver i den dynamiske scene. I stedet for at hver lyskilde forbliver den samme farve, vil de dynamiske scener introducere et nyt niveau af unikke farveeffekter – og skabe en ny stemning.

Philips Hue 4.0 app’en kan downloades fra App Store og Google Play Store fra d. 3. juni 2021. Alternativt, vil appen blive opdateret automatisk for nuværende brugere af Philips Hue appen i løbet af ugen efter lanceringsdatoen gennem App Store og Google Play Store. Når du åbner den nye app første gang, vil du blive guidet gennem overflytningen af dine indstillinger af scener og rutiner til den opdaterede app. I løbet af denne proces vil du lære om appens nye funktioner og ændringer. 

App’en er p.t. allerede tilgængelig til Android og kan hentes her. Når den i løbet af dagen også kommer til iPhone, kan den hentes her.             

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.