×
GadgetsTophistorie

Philips MyCreation: 3D-printede lamper af fiskenet og gamle CD’er

Philips MyCreation er en samling af unikke lamper, der alle har det tilfælles, at de er 3D-tegnet af genanvendte materialer.

Signify, som er moderselskabet bag blandt andet smarthomelys fra Philips Hue og WiZ, har lanceret en miljøvenlig lampeserie under navnet Philips MyCreation.

Serien består af lamper i designs, der alle er 3D-printet af genanvendte materialer. For eksempel fiskenet og gamle CD’er, som ellers ville ende på lossepladsen eller endnu værre, i havene. Ved at benytte de nyeste teknikker inden for 3D-print, har Signify kunne omdanne de materialer til lamper i vidt forskellige designs.

Vi tror på, at fremtidens lamper er 3D-printet med omtanke for klimaet. Ved at bruge 3D-print-teknologi har vi kunnet skabe smukke lamper, der har et stilfuldt og unikt design, selv når lyset er slukket, og som samtidig er mere bæredygtigt produceret.

Christian Engel
Consumer Marketing Manager hos Signify

Kollektionen består af pendler og bordlamper, som er skabt af et internationalt hold af designere, der har fået sin inspiration i jordens ressourcer, kulturer og trends.

“Philips MyCreation giver os mulighed for at accelerere brugen af genanvendte og biobaserede materialer. Lige nu udforsker vi print med forskellige materialer, der taler ind i bevægelsen om et cirkulært økosystem. Vi stræber efter at skabe designs, der er smukke, funktionelle og mere bæredygtige, så forbrugerne ikke behøver gå på kompromis”, siger Laura Taylor, Head of Design Exploration hos Philips MyCreation.

En 3D-printet lampe (eksklusiv fatning og elektronik) har et CO2-aftryk, som er 75% lavere end en lignende lampe i metal. Det anvendte polykarbonat er derudover 100% genanvendeligt.

3D-print-on-demand

Signify skaber lamperne ved bestilling. Der er altså intet lager, men lamperne printes “on-demand”, når ordren modtages. Leveringstiden oplyses at være cirka 14 dage.

Priserne starter ved 449,- kroner og kan bestilles hos Philips MyCreation.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.