×
Gadgets

Nye batteriproblemer rammer enkelte mobilejere: Samsung Note8 kan ikke lades op

En ny batterifejl lader til at vise sit grimme ansigt - et uvist antal Samsung Note8 er ikke i stand til at lade op, hvis de løber helt tør

Problemerne med batterier i mobiltelefoner vil ingen ende tage, lader det til. Først Samsungs Note7 skandale hvor telefonerne eksploderede. For nylig så Apples problemer med telefoner der lukkede ned vilkårligt på grund af slidte batterier – og nu tegner der sig så måske endnu et problem. Et antal brugere har nemlig skrevet til Android Authority om en fejl på Samsungs nyeste topmodel Note8: Når den løber helt tør for strøm sker det i sjældne tilfælde, at den slet ikke kan lades op igen.

Accepterer ikke ny strøm

Fejlen opstår altså når telefonen er gået helt “død” og batteriet er fuldstændigt afladt. For at kunne acceptere ny strøm skal telefonen nemlig have en lillebitte smule strøm på batteriet så den kan starte processen og acceptere strømmen fra kablet. Men hvis telefonen er helt afladet, afviser telefonen opladning – og lukker ned igen. På den måde vil man slet ikke kunne oplade den.

Samsung: Vi er opmærksomme på problemet

I en udtalelse til Engadget har Samsung slået fast, at problemet er reelt, men samtidig at producenten har meget få bekræftede tilfælde. Samsung siger dog også, at de er meget opmærksomme på, om der opstår flere problemer.

To løsninger

Skulle du være så uheldig at være ejer af en Note8 der ikke vil lade op igen efter at være løbet helt tør for strøm, så kan du vælge at sende telefonen retur – Samsung ombytter nemlig under garantien. Hvis du ikke har mod på at sende telefonen retur kan du i stedet prøve at sætte stikket i og hurtigt tage det ud igen – og gentage det mange gange. Derved får telefonen en lille smule strøm ad gangen – og til sidst kan du være heldig, at mobilen har nok til at starte en rigtig opladning.

Under alle omstændigheder bør du så vidt muligt undgå, at telefonen løber helt tør for strøm, da det slider på batteriet. Du kan læse vores guide til at få mere ud af dit batteri her.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.