×
ElbilerTophistorie

Nye markante prisnedsættelser på Hyundais elbiler

For anden gang på kort tid sænkes priserne på Hyundai Ioniq 5 og 6. Denne gang med op til 40.000 kroner.

Det er ikke længe siden, at Hyundai sænkede priserne på flere af deres populære elbiler, og nu får priserne endnu et markant hak nedad. Det fortæller Hyundai Danmark i en pressemeddelelse. De nye priser gælder både Kona Electric samt de prisvindende Ioniq 5 og Ioniq 6.

De nye og lavere priser kommer oven i prisnedsættelserne fra en januar-kampagne, hvor alle varianter af Ioniq 5 og Ioniq 6 i forvejen var nedsat med op til 55.000 kroner.

På Ioniq 5 er prisen på alle batteri- og udstyrsvarianter skåret med 40.000 kroner. Det betyder, at Ioniq 5 Essential med et 58 kWh-batteri og en rækkevidde på op til 384 kilometer nu kan fås fra 324.995 kroner. I går måtte du betale 364.995 for den samme bil.

Hyundai Ioniq 5 Essential med det store 77,4 kWh-batteri kan nu fås fra 349.995 kroner. Her er rækkevidden op til 507 kilometer.

Se vores første indtryk af Ioniq 5 fra den internationale prøvekørsel.

Uanset batteristørrelsen er der en god bunke udstyr med i posen, heriblandt adaptiv fartpilot med Stop & Go, Bluelink, Apple CarPlay og Android Auto, bakkamera, LED-kørelys med pixeldesign, Smart Key, varmepumpe og pre-conditioner til DC-ladning, aktiv blindvinkel-sensor og automatisk nødbremse.

Ioniq 6 er blevet 20.000 billigere

Den nyere Ioniq 6 er også blevet sat ned i pris. Her gælder det, at samtlige varianter er blevet 20.000 kroner billigere. Det betyder, at Ioniq 6 Essentiel med et 53 kWh-batteri og en rækkevidde på 429 kilometer nu kan fås fra 334.995 kroner.

Til denne pris får man blandt andet 2-zonet klimaanlæg, varme i forsæder og rat, adaptiv fartpilot med Stop & Go, Bluelink, parkeringssensor for og bag, varmepumpe, batterivarmer med pre-conditioner til DC-ladning af batteri, aktiv blindvinkel-sensor, automatisk skiltegenkendelse, vognbaneassistent med følgefunktion, motorvejsassistent og automatisk nødbremse med drejefunktion.

Modellen fås også med et større batteri på 77,7 kWh, der giver den en rækkevidde på op ti 614 WLTP-kilometer. Den koster nu fra 359.995 kroner.

… og det samme er Kona

Sidst har Hyundai sænket prisen på Kona Electric, der fik et refresh sent sidste år. Her gælder det, at samtlige varianter er blevet 20.000 kroner billigere. For eksempel kan man nu få Kona Electric Essential med et 48 kWh-batteri og en rækkevidde på op til 377 kilometer fra 279.995 kroner, mens Essential med større 65,4 kWh-batteri fås fra 309.995 kroner. Her er rækkevidden op til 512 kilometer.

Se de aktuelle prislister fra Hyundai via dette link.

Se vores første indtryk af den nye Hyundai Kona Electric.
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.