×
Gadgets

Den nye Nokia 3310 kommer endelig i 3G

Hvis du hører til gruppen af nostalgikere, der tænke “So ein ding muss ich haben” da HMD lancerede deres renoverede udgave af Nokia 3310, blev du nok skuffet, da du fandt ud af, at den ikke var at finde på hylderne hos de fleste teleoperatører. Ja faktisk kunne du ikke engang købe den i Elgiganten eller Power og bruge den med dit teleselskab, for det var kun YouSee, der havde netværket der understøttede den – den havde nemlig ikke hverken 3 eller 4G.

Ny udgave kan bruges på alle netværk

Nokia har nok indset, at det var en ret stor fejl ikke at lave en version med 3G, da langt de fleste operatører ikke kan føre telefonen, så her til morgen har de altså lanceret en version, der virker på langt de fleste netværk.

4 farver

Skulle du have lyst til en Nokia 3310 kan du vælge imellem fire farver: En azurblå, en sort, en gul og den klassiske røde. Telefonen har en standby tid der kan feje de fleste moderne smartphones af banen; helt op til 27 dage kan den holde strøm. Taletiden er dog begrænset til 6,5 timer.

Lancering i oktober

Du kan købe Nokia 3310 fra d. 10 oktober – prisen bliver 499 kr. Der er endnu ingen danske operatører der har meldt ud, at de vil føre den ikoniske telefon.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.