ElbilerTophistorie

OPDATERET: Her er Polestar 3

Polestar har udsendt endnu et billede af Polestar 3, der er selskabets første SUV. Den bliver præsenteret officielt til oktober.

Der er kog i Polestar-gryden i disse dage. Thomas Ingenlath delte igår en video med Polestar 3 på sin Instagram-konto. Måske for at få opmærksomheden tilbage på 3’eren, efter at designtegninger af Polestar 5 har spredt sig på nettet? 3’eren skulle nemlig allerede blive præsenteret til oktober, mens 5’eren først kommer om to år.

Samtidig lovede han nyheder i løbet af tirsdag og de er netop kommet i form af en endnu længere video samt et billede af bilen (se øverst i artiklen).

“Polestar 3 vil over tid tilbyde autonom motorvejsstyring drevet af klassens bedste LiDAR-sensor fra Luminar og centraliseret NVIDIA-computerkraft. Ved lanceringen vil Polestar 3 have en dobbeltmotorisk drivlinje og et stort batteri med en rækkevidde på over 600 km (WLTP),” skriver selskabet.

Herover videoen, der viser den kommende 3’er. Som det ses minder den i stil noget mere om Polestar Precept / Polestar 5 end om Polestar 2.

Polestar 3 vil være en SUV og vil blive fremstillet i Kina og i USA. Polestar planlægger at lancere en ny bil hvert år i de næste tre år, begyndende med Polestar 3, og sigter mod at øge sin tilstedeværelse til mindst 30 globale markeder inden udgangen af 2023. Dette skal understøtte selskabets planer om at vokse ti gange fra det globale salg 29.000 i 2021 til cirka 290.000 ved udgangen af 2025.

Polestar 3
Det første billede af Polestar 3 var camoufleret.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.