GadgetsTophistorie

OnePlus 8 er blevet åbnet for Android 11

OnePlus har gjort det muligt for OnePlus 8-ejere at installere en åben beta af Android 11 og den nye OxygenOS11-brugerflade.

Ejere af OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro har nu mulighed for at afprøve både Android 11 og den nye brugerflade OxygenOS11. Kineserne har givet adgang til en såkaldt åben beta og fortæller detaljeret i et blogindlæg, hvordan den installeres på enhederne.

Betaen er ekstra interessant netop fordi den også bringer OxygenOS11 ud til brugerne. Denne nyeste udgave af OnePlus’ brugerflade byder på store ændringer og de smugkig, der er blevet givet, er ikke alle faldet i god jord.

Der bliver eksempelvis meget ”luft” i designet, fordi OnePlus vil forsøge at gøre det nemmere at betjene telefonen med en hånd. En øvelse Samsung udførte med sit OneUI tilbage i 2019.

OnePlus har udsendt denne video, der giver en kort introduktion til den nye brugerflade:

Android 11 indeholder en række interessante opdateringer, hvoraf mange er centreret omkring chats og beskeder. Blandt andet får styresystemet endelig de såkaldte ‘chat bobler’, der egentlig var tiltænkt Android 10. Har du brugt Messenger på Android, giver det en god ide om, hvordan boblerne lægger små runde ioner hen over resten af brugerfladen. Boblerne virker fremover i alle chat-apps og ikke kun Messenger.

Derudover indeholder Android 11 en anden spændende nyhed, nemlig en ny menu med hurtig tilgang til hjemmets intelligente enheder.

Det er blevet populært blandt producenterne at få brugerne til at hjælpe med at finpudse nye udgaver af styresystemer; noget Apple har haft succes med i et par år. Det er dog værd at bemærke at det er en betaudgave, man installerer, hvorfor man skal regne med visse problemer. Det kan ikke anbefales at beaten installeres på sin primære telefon.

Den endelige opdatering, som betaen er en forløber for, forventes at blive tilgængelig til telefonerne indenfor de næste måneder.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.