GadgetsTophistorie

OnePlus Band bekræftet af OnePlus selv

OnePlus bekræfter, at fitness-trackeren OnePlus Band er på vej, men hvad med OnePlus Watch?

OnePlus har nu bekræftet et af julens vedholdende rygter; der kommer en fitness-tracker, som sandsynligvis kommer til at hedde OnePlus Band. Bekræftelsen kom via et tweet, der lover “the new face of fitness coming soon” og kalder det fikst for Smart Everywear. Se tweetet nedenfor.

Det lader dog til, at det igen – ligesom det var tilfældet med OnePlus TV – er inderne, der begaves med OnePlus Band først. Tweetet er nemlig udsendt via den indiske OnePlus-afdeling.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Selve tweetet afslører ikke meget – heller ikke visuelt. Men der er samtidig lækket billeder, der angiveligt skal forestille OnePlus Band. Ifølge rygterne får fitness-trackeren fra OnePlus fuldstændig samme specifikationer som modellen Oppo Band fra søsterselskabet. Det sælges i Kina for det, der svarer til omkring 200 kroner, hvilket er ret lavt.

Herover tweetet fra selskabet– og herunder det billede, der angiveligt skal være OnePlus Band. Det er dog ikke bekræftet.

Med OnePlus Band vil kineserne gå i hård konkurrence mod blandt andet Garmin, Samsung og ikke mindst Huawei, der for nyligt har lanceret sit Huawei Watch Fit (anmeldelse på vej).

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mere interessant er det, naturligvis, hvornår vi får det egentlige smartwatch fra OnePlus at se. Pete Lau har lovet, at OnePlus Watch kommer “tidligt i år”.

Du læser iNPUT – magasinet om teknologi. Husk at tjekke vores hjemmeside, for at læse de seneste nyheder, følg os på Facebook og tjek de seneste videoer på vores YouTube-kanal.

 

Artiklen fortsætter efter annoncen Disney+
Back to top button