×
TeknologiTophistorie

OnePlus laver 360-graders koncert med Mads Langer

50 smartphones i en iglo-lignende kuppel skal levere live-billeder til en 360-graders livekoncert, der sendes på sociale medier.

Mads Langer og OnePlus indgår nyt samarbejde og løfter samtidig sløret for deres første projekt – et interaktivt koncertformat, der skal skubbe grænserne for, hvordan livekoncerter kan opleves i en tid, hvor vi skal holde afstand til hinanden.

Koncerten finder sted på en location i en forladt svømmehal på en nedlagt kaserne i en iglo-lignende kuppel formet af 50 OnePlus-telefoner. Koncerten optages på OnePlus-enhederne og livestreames på OnePlus’ Instagram-profil og Mads Langers YouTube-kanal.

– Drømmen er at give publikum en anderledes oplevelse, de vil huske i mange år fremover. Især i disse lidt specielle tider, hvor vi alle har brug for lidt ekstra lys og god energi, er det meningsfuldt at være med til at skabe en begivenhed, som samler folk, og som forhåbentlig kan sprede hjertevarme og god stemning, siger Mads Langer.

OnePlus
Kulissen til Mads Langers 360-graders koncert (foto: OnePlus).

Endnu er der ikke sat dato og tidspunkt på livekoncerten, men det offentliggøres på OnePlus’ Instagram-profil i starten af december, loves det. Her kan man – frem til fredag den 27. november – også deltage i en konkurrence om VIP-billetter og et virtuelt backstage-møde med Mads Langer.

Også hos OnePlus er der stor begejstring for det nye projekt, idet man ser Mads Langer som et perfekt match:

– Vi er glade og stolte over at præsentere en hel unik livekoncert sammen med Mads, der, udover at være en fantastisk musiker, også deler en række værdier med OnePlus. Han er innovativ, omhyggelig og nysgerrig – og så er han oprigtigt interesseret i andre mennesker og fællesskaber. Lige som os gør han rigtig meget for at give tilbage til sine fans. Det er netop de værdier, som OnePlus bygger på – og vi ser frem til at lave en masse spændende projekter sammen, siger Marie Dam Feldborg, marketingdirektør i OnePlus Danmark.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.