×
ElbilerTophistorie

Påskeæg hos Ionity – gratis opladning til de heldige

Fra søndag og fire dage frem tilbyder Ionity gratis eller nedsat opladning på 161 udvalgte ladestationer.

Påskedag deler ladeoperatøren Ionity “påskeæg” ud til heldige elbilister i form af gratis eller nedsat opladning på 161 udvalgte ladestationer.

Æggene er gemt på 161 forskellige ladestationer i 23 forskellige lande og vil være tilgængelige frem til den 4. april. Det fortæller selskabet i et opslag på Instagram.

Opladning vil dog kun være gratis for dem, der har et Ionity Passport abonnement. Elbilister, der lader ad hoc via et Direct abonnement vil i stedet få opladning til nedsat pris. Nemlig 0,20 euro pr. kWh (1,49 kroner).

Ionity

Det understreges, at rabatten kun vil være synlig i Ionity-app’en og kun gælder, hvis du betaler via app’en. Ikke hvis du betaler med kort. Det er også i app’en, at det bliver synligt på hvilke stationer påskeægget er aktivt.

Ladeoperatøren har mere end 3.500 ladepunkter fordelt rundt omkring i Europa. Det er et joint venture grundlagt af BMW Group, Mercedes-Benz Group, Ford Motor Company og Volkswagen Group. I november 2020 trådte Hyundai Motor Group ind i selskabet som den 5. aktionær.

Læs også: Ionity dropper ladebrikken – laver ‘en Tesla’.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.