Fremtidens HjemTophistorie

Signify introducerer en bunke nye WiZ-produkter

De nye Wiz-produkter består af bord- og gulvlamper, nye pærer, en kontakt og nye loft- og væglamper.

Signify har netop lanceret en stribe nye Wiz-produkter. En serie, der er et billigere alternativ til Philips Hue. Det nye sortiment består af bord- og gulvlamper, nye pærer, en kontakt og nye loft- og væglamper.

Her er en oversigt over nyhederne:

WiZ Mobile bordlampe

Den nye WiZ Mobile bordlampe har et praktisk håndtag, så lampen let bæres fra et sted til et andet. Lampen har et batteri, der holder i op til 10 timer og et dual-zone design, som giver mulighed for at vælge to forskellige farver lys samtidig (669,95 kr.).

WiZ Pole gulvlampe

WiZ Pole gulvlampen leverer indirekte belysning, som skal give ethvert rum en hyggelig atmosfære. Man kan stille lampen lodret – eller lægge den vandret på gulvet og dermed sætte en væg eller en bestemt genstand i rampelyset. Lampens bund kan nemt fjernes. Dual-zone designet giver mulighed for at lade lyset skinne i to forskellige farver samtidig (969,95 kr.).

Wiz-produkter
Wiz Pole.

WiZ Bar Linear Light

Det nye WiZ Bar Linear Light går et skridt videre med hensyn til fleksibilitet og alsidighed. Den kan placeres lodret eller vandret men kan desuden udvides med yderligere Bar Linear Lights som forbindes via et kabel. Ved at tippe lampen om på en af siderne kan man ændre lysvinklen (379,95 kr. (single pack) / 669,95 kr. (double pack)).

Wiz Bar.

WiZ Portable Button

Den nye WiZ Portable Button kan bruges som en bærbar lyskontakt. Med WiZ Portable Button kan WiZ lamper og pærer tændes, slukkes og dæmpes fra en afstand på op til 15 meter. Kontakten kommunikerer direkte med lyset og virker også hvis Wi-Fi er nede (229,95 kr.).

Wiz Portable Button.

WiZ Rune loftlampe

WiZ udvider også sit produktsortiment med nye modeller og varianter af loftlamper. For eksempel den nye minimalistiske WiZ Rune loftlampe som også understøtter Dual Zone-styring. Den har en diameter på 40 centimeter og fåes i sort eller hvid (1.049,95 kr.).

Wiz-produkter
Wiz Rune.

WiZ SuperSlim

Loftlampen WiZ SuperSlim kommer nu i to nye størrelser med en diameter på henholdsvis 43 og 55 centimeter også i sort eller hvid. 749,95 kr. (43cm) / 1.119,95 kr. (55cm).

Serien af  WiZ Imageo spotlamper udvides med en rund model med tre spots og en firkantet model med fire spots og begge varianter findes i sort eller hvid. 

Up&Down WiZ Spots er en væglampe, som lyser både opad og nedad. Du kan enten styre spottene sammen eller hver for sig. Væglampen fåes i sort og hvid.

De nye Wiz-produkter rundes af med den nye Full Colour Mini P45, der findes i både E14 og E27. Derudover kommer den væsentligt større og kraftigere Full Colour High Lumen A80 E27-pære.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.