Disney+Tophistorie

Pixar-filmen Turning Red får direkte premiere på Disney+

For tredje gang i streg dropper Pixar biograferne til fordel for streaming. Turning Red får premiere på Disney+ den 11. marts.

Engang var Pixar-film en bomsikkert hit i biograferne. Nu behøver man ikke løfte sig fra sofaen for at se dem. For tredje gang i streg vælger Disney at sende den seneste Pixar-film direkte ud på streaming. Turning Red får eksklusiv premiere på Disney+ den 11 . marts.

Filmen vil være tilgængelig for alle abonnenter og kræver ikke, som eksempelvis Mulan, et ekstrakøb. Årsagen til streaming-premieren er naturligvis corona-situationen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Herhjemme er biograferne fortsat lukket ned på grund af den nye(re) omikron-variant.

– I betragtning af det forsinkede biografopsving, især for familiefilm, er fleksibilitet fortsat kernen i vores distributionsbeslutninger. Vi prioriteter at levere det enestående indhold fra The Walt Disney Company til publikum over hele verden, siger bestyrelsesformand Kareem Daniel fra Disney.

Turning Red er den tredje Pixar-film, der rammer tv-skærmen direkte, efter Soul (2020) og Luca (2021). Filmen handler om den 13-årige Mei Lee, der, i bedste Hulk-stil, transformeres til en rød panda, når hun bliver arrig. Den er instrueret af kinesiske Domee Shi, der hidtil kun har lavet kortfilm for Pixar.

Her er filmens officielle trailer:

Hvis du ikke allerede har abonnement på Disney+, kan du oprette dig via dette link. Så tjener iNPUT samtidig et par håndører:

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sponseret link: Her kan du tegne abonnement på Disney+

Back to top button