ElbilerTophistorie

Polestar 3 får international lancering i København

Når Polestar 3 afsløres i midten af oktober, vil det foregå i København. Danmark er et af nemlig et af de steder, hvor Polestar klarer sig bedst.

Traditionelt lanceres nye bilmodeller ofte ved større messer eller eksotiske steder. Men Polestar har valgt, at den internationale præsentation af Polestar 3 skal foregå i Danmarks hovedstad. Det afslørede den danske direktør for Polestar, Henrik Bang, ved et arrangement i dag.

Det betyder, at alle dem, der ser med via streaming, vil skulle følge lancerings-eventet i København.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Under dagens arrangement kunne Henrik Bang også fortælle, at Danmark er det land i verden, hvor Polestar har den højeste markedsandel. Der blev sidste år indregistreret 731 nye Polestar 2 herhjemme, men 2022 har været endnu bedre. Til og med juli måned er der kommet 867 Polestar 2’ere på vejene. Det er nok til at gøre Polestar 2 til den femte-bedst sælgende elbil herhjemme i år.

Polestar 3
Polestar 3 bliver lanceret i København i oktober.

En dyr performance-SUV

Lanceringen af Polestar 3 vil, sandsynligvis, foregå den 12. eller den 13. oktober. Altså om seks uger.

Polestar 3 bliver en SUV og den bliver ikke billig. Prisen kommer til at ligge på mellem 75.000 og 110.000 euro – altså mellem 550.000 og 819.000 kroner. 

Tidligere har Polestar fortalt følgende om 3’eren:

“Polestar 3 vil over tid tilbyde autonom motorvejsstyring drevet af klassens bedste LiDAR-sensor fra Luminar og centraliseret NVIDIA-computerkraft. Ved lanceringen vil Polestar 3 have firehjulstræk og et stort batteri med en rækkevidde på over 600 kilometer (WLTP).”

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bilen vil være blandt de første, der er udrustet med den nye, dybere integrerede, Apple CarPlay-løsning.

De seneste rygter siger, at bilen vil være bestykket med en potent batteripakke på hele 111 kWh. Alt efter variant vil det give bilen en rækkevidde på mellem 560 og 610 kilometer. Bilen siges at have en længde på 4.900 mm og en akselafstand på 2.990 mm og tilbyde et bagagerum på 484 liter, som kan øges til 1.411 liter hvis bagsæderne lægges ned.

Det er ikke bekræftet, men det ved vi med garanti meget mere om, når den officielle lancering af Polestar 3 i København er overstået midt i oktober.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.