ElbilerTophistorie

Polestar 3 kommer til oktober

Under fremlæggelsen af sit seneste regnskab, bekræftede Polestar-boseen, at Polestar 3 vil blive præsenteret til oktober.

Polestar har i en grad haft hele til at vinde danskernes hjerter med sin model 2. Nu har chefen Thomas Ingenlath bekræftet, af efterfølgeren, Polestar 3, vil blive præsenteret til oktober. Det gjort han under firmaets regnskabsfremlæggelse forleden.

– Vi tror på, at vores fremtidige vækst vil blive yderligere accelereret af vores indtog på det lukrative SUV-marked senere i år med verdenspremieren på den længe ventede Polestar 3 i oktober, sagde Thomas Ingenlath.

– Polestar 3, som vil blive fremstillet i USA og Kina, vil skille sig ud blandt andre SUV-modeller og styrke vores stærke vækst for at tage os ind i næste fase.

De første camouflage-billeder af modellen blev vist frem i december måned sidste år. Det er meget lidt vi ved om 3’eren, men den vil ankomme nogenlunde samtidig med den helt-elektriske næste-generations Volvo XC90 og de to modeller vil være baseret på den samme platform, nemlig den nye SPA2, der er konstrueret specielt til større biler. De to modeller vil dele både chassis og batteriteknologi og vil, ifølge rygterne, få en rækkevidde på op til knapt 500 kilometer.

Polestar har selv sammenlignet prislejet på 3 med Porsche Cayenne, så billig bliver den næppe. Med en præsentation i oktober skal vi nok ikke forvente at se 3’eren på vejene før tidligst sommeren 2023.

Polestar 3
Polestar 3.

Polestar har også modellerne 4 og 5 i støbeskeen. 5’eren bliver baseret på Polestar Precept konceptbilen og vil blive præsenteret i 2024. I juni sidste år blev det første billede af bilen vist frem.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.