×
Gadgets

Pumas første smartwatch har Wear OS

Puma præsenterer smartwatch rettet til sportsfolket – med Google Wear OS og batteritid på mere end 24 timer.

Det tyske sportsfirma Puma benytter denne uges IFA-messe i Berlin til at præsentere deres første smartwatch. Firmaet har hentet hjælp fra Fossil til at producere uret, der er baseret på Wear OS og Quallcoms Snapdragon Wear 3100-processsor. Uret er bestykket med en rund 1,19 tommer stor OLED-skærm, der er huset i en 44 mm urkasse af aluminium.

Puma har naturligvis sportsfolk i kikkerten, men der er endnu ingen udmeldinger om, hvilke sports-fikserede apps uret vil være udrustet med. Til gengæld sikrer Googles Wear OS de sædvanlige funktioner såsom NFC-betalinger, pulsmåler, fitness tracking, Google Assistant-integration og meget mere.

Uret vil have en batterilevetid på ”mere end 24 timer”, lover Puma. Det vil desuden have 4GB lagerplads og 512MB hukommelse, hvilket er standard på Wear OS-enheder.

Det er i øvrigt ikke første gang at Puma leger med elektronik; tidligere på året præsenterede de også den selvsnørende sneakers Puma Fi, der forventes at komme i handelen i løbet af 2020. Skoen er udrustet med en gennemgående wire, der ikke alene strammer skoen om foden, når man swiper på panelet øverst, men også kan tilpasse skoen til foden. Puma Fi kan desuden tilpasses via en medfølgende app – og så oplades skoen trådløst via en medfølgende ladeplade, når de efterlades i entreen.

Uret vises frem på IFA-messen, der begynder i morgen fredag, men forventes først til salg i november måned i tre farver; sort, hvid og gul. Prisen angives til at blive 275 dollars – 1.800 kroner før moms og afgifter.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.