Gadgets

Rygte: Apple fjerner notchen på iPhone 12

Den, af nogen så forhadte, notch kan være på vej ud med badevandet allerede i næste års iPhone 12 modeller.

Apple introducerede sin notch med iPhone X i 2017, men allerede næste år kan den være på vej ud igen. Flere rygtesmede og spåmænd hævder nemlig, at næste års iPhone-modeller – muligvis kaldet iPhone 12 – vil have en fuldstændig ubrudt skærm. Benjamin Geskin, der laver computertegninger af kommende mobiltelefoner, hævder at notchen er væk på mindst en af næste års modeller.

Geskin mener at vide, at mindst en af de prototyper, der allerede er lavet af iPhone 12, har front uden notch. Apple vil angiveligt flytte Face ID og TrueDepth-kameret op i et meget tyndt og tæt befolket område over skærmen, ved siden af komponenter som højttaler og mikrofon.

Geskins udtalelse kommer efter at Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo i juli måned hævdede at vide, at Apple leder efter måder at formindske hele kamerasystemet, så notchen kan minimeres. En analytiker fra Credit Suisse har også tidligere luftet rygter om, at både notch og Face ID kan være på vej ud allerede i 2020.

Ikke alle tror dog på Geskins rygter. Den anerkendte lækker Steve Hemmerstoffer fra @OnLeaks – manden der lækkede designet på iPhone 11 Pro adskillige måneder inden lanceringen – kalder rygterne for patetiske.  

Det er ikke mere end knapt en måned siden at Apple lancerede iPhone 11 (læs vores anmeldelse her), iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max (læs vores anmeldelse her), men rygtemøllen snurrer allerede med tanker om næste års modeller. Et nyt patent har også antydet, at Apple-logoet på bagsiden af telefonen vil blive opgraderet til at lyse op, når der kommer notifikationer. 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.