×
Gadgets

Rygte: Samsungs kæmpetablet

Først var det smartphones, der svulmede op. Nu er er det tablets, der får en-større-skærm-turen. Apple satte ræset i gang med den 12,9 tommer store iPad Pro, men nu lader det til at Samsung er klar med et modsvar. Samsung Galaxy View blev allerede omtalt under IFA-messen i sidste måned, men nu er der sluppet flere oplysninger ud om dyret.

Ifølge websitet GFX Benchmark får Galaxy View iPad Pro til at ligne en iPad Mini – View får nemlig en skærm på voldsomme 18,5 tommer. Man skal altså have pæne overarme, for at bruge den til at læse i sengen. Men sitet fortæller også, at opløsningen på skærmen bliver på bare 1920 x 1080 pixels – altså Full HD. Det er mindre end skærmen på de seneste 5,1 tommer Galaxy-smartphones.

Er det sandt, kan det tyde på, at Samsung vil gøre Galaxy View til en økonomisk overkommelig “familie-tablet”. Tablet’en vil angiveligt også kun få et enkelt kamera, nemlig et selfie-kamera på fronten.

Trods den skuffende skærm vil Samsung udruste Galaxy View med en potent otte-kernet processer (Samsung Exynos 7, red.) og en Mali-T720 grafikchip, der snildt kan køre 3D-spil i Full HD-opløsning.

Tidligere har rygterne fortalt at View kan betjenes med en Galaxy Note Style S stylus og at den vil have indbygget en fod, ligesom Microsoft Surface. Det forventes at View bliver offentliggjort senere på måneden … Hold øje med disse sider.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.