×
TeknologiTophistorie

Dansk mobilspil får Apple pris

I næste uge åbner Apple dørene i Apple Park til WWDC – deres årlige udviklerkonference. Som en del af den ugelange event uddeles Apples Design Awards, som beskrives som en pris der gives “for at anerkende apps som på forskellig vis har brudt grænser med innovation, fantasi, design, brugervenlighed og teknologi.” I år er en af vinderne det danske spil Rytmos.

Rytmos beskrives som: “Et verdensmusik-inspireret rytmespil, der ser lige så godt ud, som det lyder. Rytmos udfordrer spillere til at løse gåder ved at skabe sammenhænge ved hjælp af simple trækbevægelser, og hvert fuldført niveau tilføjer et nyt element til en sang i udvikling. Onboarding gør gameplayet øjeblikkeligt klart, og bevægelserne er enkle og sjove, selv når spillet begynder at levere mere og mere kompleksitet.”

Flere danske apps nomineret

I år var ikke mindre end tre danske app-udviklere finalister i Apple Design Award for bedste apps inden for forskellige kategorier. Ud over Rytmos var også Tiimo og What the Car?med i opløbet til det sidste.

På Apples WWDC giver firmaet det første kig på nye versioner af deres kommende styresystemer – iOS, WatchOS, tvOS, VisionOS og iPadOS. iNPUT er i Apple Park til keynote mandag aften, så du kan læse alt om den nye software her på siden.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.