×
GadgetsTophistorie

Samsung Galaxy Watch 6-serien: design og pris afsløret

Samsung Galaxy Watch 6-serien er blevet afsløret i et læk, som giver os billeder af urene samt europæiske priser.

Samsung Galaxy Watch 6-serien er blevet afsløret i et læk, som giver os billeder af urene samt europæiske priser.

Galaxy Watch 6 Classic

Der ser ud til at være lidt ændringer i årets lineup af Galaxy smartwatches. Dette var vi også inde på i en tidligere artikel, hvor Galaxy Watch Pro, bliver udskiftet med Galaxy Watch Classic i år. Classic-modellen kan navigeres rundt i, ved at dreje på urskiven. Watch 6 Classic kommer i en størrelse på 43mm og 47mm med WiFi eller WiFi+4G. Uret kommer i sort og sølv.

Læs mere om dette her: Samsung Galaxy Watch 6 Classic lækket på billeder

Prisen for Galaxy Watch 6 i Europa rygtes til at lande på 429 euro for 43mm-udgaven og 450 euro for 47mm-versionen. Direkte omregnet til danske kroner giver det 3100 kr. og 3300 kroner – uden dansk moms og afgifter.

Galaxy Watch 6

Derudover har vi Galaxy Watch 6, hvor designet ikke umiddelbart har fået de store ændringer, sammenlignet med forgængeren. Til gengæld får de nye ure en forbedret Exynos W930-processor, samt nye features såsom registrering af unormal hjerterytme. Galaxy Watch 6 kommer i to størrelser: 40mm og 44mm og kan købes med WiFi eller WiFi+4G. Uret kommer i sort, sølv og creme.

De formodede pris i euro for Galaxy Watch 6 er på henholdsvis 320 euro for 40mm-udgaven og 350 euro for 44mm-modellen. Dette svarer til 2400 kroner og 2600 kroner uden dansk moms og afgifter.

Lancering

Samsung Galaxy Watch 6-serien forventes at blive introduceret i slutningen af juli måned, under et Unpacked-event, sammen med Galaxy Z Flip 5 og Z Fold 5.


Læs også: Samsung Galaxy Z Flip 5 og Galaxy Z Fold 5 lækket

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.